Bemutatkozás

Mikria Kft.

Burghardt Miklós vagyok, a Mikria Kft. tulajdonos ügyvezetője.

A vállalkozásunk története 1982-ben kezdődött. Első svédországi utam alkalmával megérintett annak a színes zászlókavalkádnak a látványa, ami az akkori Magyarországról érkezve teljesen ismeretlen volt számomra. Öröm volt látni a bevásárlóközpontok, autószalonok, benzinkutak előtt tucatszámra álló, mutatós zászlókkal felszerelt óriási zászlórudakat. A rendszerváltozás előtt a reklámzászlók használatának nálunk nem volt semmi hagyománya.

Még jobban meglepett, hogy a kereskedelmi létesítmények mellett, a magánházak legtöbbjének udvarán is állt egy-egy svéd lobogóval ellátott hatalmas zászlórúd. Főleg 14-16 m magas zászlórudakat láttam. Magyarországon a mai időkben is csak ritkán lehet találkozni ilyen méretű zászlórudakkal.

Az 1982-es utazás élménye 1994-ben érett vállalkozássá. Fő tevékenységünkké lépett elő a zászlórudak, zászlók szállítása, telepítése, amelyet bárhol elvégzünk az országban.

1996-ban megalakult a Mikria kft. Tevékeny részesei lehettünk annak a változásnak, amelynek eredményeként a legtöbb kereskedelmi cég arculátának szinte elengedhetetlen részévé vált a zászlók használata. Örömmel tölt el bennünket, hogy visszatérő és új partnereink országszerte megelégedéssel használják a cégünk által szállított zászlórudakat, zászlókat.

Hiszünk abban, hogy igényesen elkészített zászlóink hozzásegíthetik vevőinket üzleti céljaik eléréséhez. Lehet, hogy nem mi leszünk a leggyorsabbak, de nem is ezt a célt tűztük ki magunk elé. Árainkkal, zászlóink minőségével és szolgáltatásunk megbízhatóságával kívánunk versenybe szállni partnereink megrendeléséért.